Recensies

Recensies
Hierbij een greep uit de recensies via marktplaats van tevreden klanten:

Afgelopen week hebben wij 8 oude video banden naar Berry gebracht aangezien wij geen videorecorder meer hadden.
Werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg een heerlijk kopje koffie.
Na een paar dagen appte Berry dat ze klaar waren en hebben we ze weer opgehaald. Per videoband had hij een DVD gemaakt en in een keurig hoesje met de tekst erop wat er op stond. Staat nu mooi en overzichtelijk in de kast.
Mochten wij nog meer videobanden vinden dan zullen wij ze zeker naar Berry brengen.

"Berry heeft voor mij een lp op een CD over gezet.
Was super snel geregeld en afgerond.
Super resultaat, heel fijn om met Berry te werken."
Quirine13 op 04 jan. 2016

"Berry heeft voor ons zes oude casettebandjes op CD gezet. Het contact met Berry was meteen al vriendelijk. De cassetebandjes had hij binnen no time overgezet. Echt helemaal top! De bewerkte cd hoes en cd zag er super profesioneel uit. Het maakt Berry niet uit wanneer je komt hij maakt er altijd tijd voor. Berry raad ik zeker aan iedereen aan! Zelf zal ik vaker van de diensten van Berry gebruik maken. Berry bedankt!"
Jolanda

"Berry heeft voor mij al meerdere keren een LP naar cd overgezet. Hij doet dat netjes incl. een hoesje met print. Wat met name opvalt: De geluidskwaliteit van de cd is prima! Nogmaals bedankt en tot een volgende keer!"
Anton

"Vorige week de Dvd gekeken met beelden van 25 jaar geleden van mij dochter van toen bijna 1, die had ik al jaren niet meer kunnen kijken omdat de VHS recorder het had begeven. Berry de broer van een vriendin van mij had deze voor mij op Dvd gezet en ben daar heel blij en tevreden over. Vol vertrouwen ga ik volgende week de andere banden ophalen en bekijken. Via deze weg wil ik Berry Cozijnsen bedanken voor zijn werk. Een tevreden klant!"
Wilma

"Dank zij Berry kan ik nu de baby-films kijken van de kinderen, van 28 jaar geleden... Wat ontzettend leuk! Bovendien blijven ze, nu op dvd, beter bewaard. Ik ben zeer positief over het werk van Berry. Hij is vriendelijk, werkt secuur, en heeft alle oude banden en cassettebandjes in een paar dagen tijd over gezet. Voor een goede prijs. Berry: bedankt!"
Joke

"Berry heeft voor ons 15 oude videobanden op dvd overgezet. Hij is erg secuur in zijn werk en het was zeer snel klaar (binnen een paar dagen!) De dvd's zien er ook netjes uit: zijn voorzien van geprinte titels zowel op de het hoesje als op de dvd zelf. En dat allemaal voor een klein prijsje! Wij zijn erg tevreden met het resultaat, echt een aanrader!"
Ermie

"Moet nog plaatsvinden, maar contact tot nu toe top! goede prijs!"
Mathias

"Het overzetten op DVD's is door Berry op een snelle en klantvriendelijke manier opgepakt. Ook de kwaliteit is netjes en zeker voldoende te noemen."
Arjenjeannette

"Berry heeft alle videobeelden keurig op een USB-stick gezet voor ons. Prima kwaliteit en geluid ondanks dat er ook bandjes van 20 jaar terug bij zaten. Prima kerel."
Pierre

"Zeer snel en alles netjes in geprinte doosjes -met titel- afgeleverd. Prettig en vriendelijk contact. Zeer aan te bevelen !!!"
Toorop

"Berry heeft een cassettebandje van onze huwelijksdienst omgezet naar CD. Top service en goede kwaliteit. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!"
Klaas

"Berry heeft een grote doos met Mini DV bandjes voor mij overgezet naar externe hdd in MP4 formaat.
De kwaliteit is goed, hij heeft veel zorg voor de niet te vervangen tapes en heeft alles vakkundig overgezet
Ik kan Berry bij iedereen aanraden!"
Geert

"Berry heeft geweldig werk afgeleverd bij het digitaliseren van mijn videobandjes. Hij werkt bovendien heel vlot! Ik ga 'm zeker aan andere mensen aanraden. Welbedankt hč"
Elize

"Berry heeft keurig werk afgeleverd. Nette hoesjes met titels erop en de titels ook nog geprint op de dvd zelf. De kwaliteit van de beelden/geluid is net zo goed als het origineel. Heel fijn om zaken mee te doen!"
Gerritsma

"Snelle reactie gekregen"
Kuus

"Hoi Berry,
Op mijn verzoek heb jij de geluiden die ik op een cassettebandje had staan, overgezet op CD. Tijdens de kerstmarkt bij Vaarderhoogt draai ik het bandje altijd. Nu dus de CD die ik inmiddels beluisterd heb en waar ik HEEL blij mee ben. Dank je wel!"
Corrie

"Berry dank je wel! Ik kan weer heerlijk genieten van al die oude LP's van mij! Ik had er 100. Nu kan ik die wel nieuw kopen alleen dat kost een heel hoop geld. Ik kan ze ook zelf op cd zetten. Dat kost mij uren tijd. Ook moet ik weer een platenspeler kopen. Dan moet ik software kopen. Die software geďnstalleerd worden (en dat gaat meestal met de nodige irritatie). Dat heb jij allemaal van mij overgenomen en je gaf nog korting ook!!! En .... het resultaat mag er zijn. Prima verzorgd, prima geluidskwaliteit. Van harte beveel ik je aan aan iedereen die dit leest en aan al mijn kennissen. Roland Boukema Ik heb een en ander ook al doorgegeven aan mijn kennissen. Succes ermee"
Roland

"Ik heb berry, viavia enheb meer dan 20 videobandjes laten digitalisren. Dit gaat vertrouwd en netjes, Een aanrader!"
Eric

"Hij reageerde een dag later, heeft goede referenties en voelt goed aan."
Ludek

"Veel reacties gehad en gekozen voor de dichtsbijzijnde, met goede recencies."
Bertus Smits

"Ik ben erg blij met de service die Berry verleend heeft. Hij heeft goed werk geleverd en nog snel ook. Woensdag de cassettebandjes bij hem langs gebracht en de volgende dag waren ze al klaar en kon ik ze afhalen. Met resultaat ben ik ook erg tevreden, hij heeft een mooi voorkantje op de cd gezet en de geluidskwaliteit is uitstekend!"
Van der Heijden

"Ik ben heel blij met de service van Berry. Hij heeft prima werk verricht en ik kreeg nog een quantumkorting van hem. Alle CD's in doosje met originele voorplaat en goede kwaliteit."
Van Caspel

"Berry is een betrouwbare kracht, die graag goed werk verricht voor zijn klanten. Hij levert vakwerk en beschikt over professionele apparatuur."
H. de Vos